Monday, October 1, 2012

Itaaliasse

Tallinnast lahkudes oli üllatavalt normaalne ilm, teksatagiga polnudki külm, aga ega ma siis sellepärast saand minemata jätta. Lennuk oli täiesti bookitud, vabu kohti vist üldse polnud. Magasin 2,5 tundi mõnuga.

Hädad hakkasid hiljem.

Lennujaamast seadsin suuna hotelli poole. Kõik oli kaunis, eemal sähvis äike, ilm soe. Padukas algas kilomeeter enne hotelli. Jama oli see, et gepsu oli keeruline kasutada, puutetundlik ekraan vihmaga ei ole just kõige parem asi. Jõudsin 100m enne hotelli mingite varikatuste alla. GPS näitas, et hotell on kusagil siinsamas. Aga kus??? Itaallased on kenad inimesed, hotelliomanik helistas ja tuli autoga vastu. Kuigi oleks võinud ju öelda, et keera ümber nurga. Tegelased imestasid, et miks ma taksot ei võtnud - no miks oleks pidand, kui kena ilmaga 3km jalutada ....

Kohapeal selgus, et olen läbimärg, ka kaasaprinditud paberid on märjad kott on seest ikkagi niiske. Läpakal õnneks pole häda midagi. Kuna siin keset ööd läbimärjana ununes wifi passakas küsimata, siis nüüd varastan netti otse ruuteri küljest juhtmega, mille lihtsalt julmalt seinast välja tõmbasin - aga see polnud kasutusel ka, trafficut ruuteri peal näha polnud.

Ehk kuivavad riided homseks, et saab tagasi kotti pakkida. Nüüd magama. Kell on poolkolm eesti aja järgi.

No comments:

Post a Comment